Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Waar ben je naar op zoek?

Trainingssnoepjes puppy

De puppy periode is een belangrijke fase waarin je pup dingen moet leren. Wat mag nu wel en wat mag niet? Een gezonde beloning helpt om je pup op een speelse manier positief gedrag aan te leren. Lees in dit artikel waar je bij de trainingssnoepjes op moet letten.

Vanaf welke leeftijd mag ik mijn puppy trainingssnoepjes geven?

De beloningsbrokjes voor de pup kunnen gegeven worden vanaf 8 weken. Onze trainingssnoepjes bevatten bovendien natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de ontwikkeling van je pup.

Structuur trainingssnoepjes puppy

Omdat de kaken van je puppy nog in ontwikkeling zijn, is het niet verstandig om harde trainingssnoepjes te geven. Je pup zal deze moeilijk kauwen en niet goed kunnen slikken. Tijdens het enthousiasme in de training kan je hond zich verslikken. Daarom zijn onze speciale trainingssnoepjes voor puppy's zachter van structuur zodat je ze gemakkelijk doormidden kunt breken.

Hoe vaak mag mijn puppy  trainingssnoepjes?

Geef je een trainingssnoepje, dan geef je ook calorieën aan je pup. Ondanks dat onze trainingssnoepjes weinig calorieen bevatten is het belangrijk om geen overdaad aan beloningen te geven. Een tip is om een snoepje in kleine stukjes te verdelen. Blijf verder goed letten op het gewicht van je hond.

Kan ik de trainingssnoepjes van mijn puppy afwisselen?

Om de beloning zo interessant mogelijk te houden voor je pup kun je wisselen qua smaak. Wij hebben daarom meerdere smaken in het assortiment die goed op elkaar aansluiten. We hebben van Leader de train me varianten o.a. de smaak zalm en kip.

Trainingssnoepjes van Mijnhondenvoer

Onze  trainingssnoepjes zijn een heerlijke traktatie en stimuleren een goede hersenfunctie door de hoge niveaus DHA en EPA. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder zalm en kip. Ze zijn koud geperst om de smaak en gunstige eigenschappen te behouden. Ze bevatten slechts 6 calorieën per traktatie en bevatten geen suiker en kunstmatige kleur- en of smaakstoffen.