Waar ben je naar op zoek?

Hondenvoer gegarandeerd zonder gluten

Hondenvoer gegarandeerd zonder gluten

De naam zegt het al het dit hondenvoer bevat geen gluten. Gluten is een eiwit dat van nature voorkomt in graansoorten. Veel soorten hondenvoer bevatten granen die niet glutenvrij zijn zoals, tarwe en rogge. Zelden is een volledig glutenvrij dieet nodig.

Waarom kies ik dan toch voor glutenvrij hondenvoer?

De belangrijkste reden om te kiezen voor glutenvrij hondenvoer is een allergie op granen en/of gluten. Het is namelijk bewezen dat een klein percentage honden niet goed reageert op hondenvoer met granen/en of gluten. Net als bij andere typen overgevoeligheid voor voer zie je dit terug in de vacht/huid en ontlasting van je hond. Wel willen we benadrukken dat de dierlijke eiwitbron in het voer in de meeste gevallen de trigger is voor overgevoeligheid. Toch blijft er een klein percentage gevoelig voor gluten in hondenvoer. Heb je dit vermoeden? Dan behoort onze Go Native lijn tot het topsegment van hondenvoer zonder gluten. 

Waarom is Go Native glutenvrij hondenvoer zo speciaal?

Net als mensen zijn honden niet gebaat bij voeding die kunstmatige ingrediënten bevat en goedkope vulstof met veel zout en vet. Daarom is de missie bij de Go Native hondenvoeding om de hond alles te bieden dat zo gezond en natuurlijk mogelijk is. Zo bied je jouw hond dezelfde kwaliteit als de voeding die je voor jezelf kiest. Alle varianten zijn graanvrij en glutenvrij: als zetmeelbron is aardappel gebruikt; ideaal voor honden die gevoelige darmen hebben of een glutenintolerantie. Alle soorten bevat 70% aan dierlijke eiwitten zoals eend, zalm en haring. 

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 70,00
Gewicht hond (volwassen)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »