Waar ben je naar op zoek?

Engage hondenvoer: hypoallergeen voer hoeft niet duur te zijn

Engage hondenvoer: hypoallergeen voer hoeft niet duur te zijn

Aan dit unieke hondenvoer ligt uitgebreid onderzoek en ontwikkeling door de eigen dierenarts en voedingsdeskundigen ten grondslag.

Eigenschappen van Engage: 
- Alle soorten hebben een zeer goede verteerbaarheid

Na uitgebreide tests zijn de recepten in de praktijk verder geperfectioneerd. We zijn ervan overtuigd dat Engage jouw hond de voorsprong geeft die in het veld nodig is. Engage is een productlijn van het Ierse bedrijf Red Mills van de familie Connolly: al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de beste voeding voor honden en paarden. Inmiddels is de vijfde generatie van de familie Connolly verantwoordelijk. Als liefhebbers van dieren zetten ze hun expertise en inzet voorop om optimale voeding voor elk stadium in het leven van jouw huisdier voorop. De familie Connolly kent een lange traditie met het buitenleven en is hierin actief betrokken.

Het Engage hondenvoerassortiment bevat uitsluitend de beste ingrediënten voor jouw hond. Of het nu een flusher, pointer of setter is, Engage geeft honden precies wat ze nodig hebben. Voor snel herstel, langdurige energie of optimaal uithoudingsvermogen, de Engage lijn biedt altijd een voer dat bij het inspanningsniveau van jouw hond past.

Met de productlijn Engage is het gelukt om alleen maar producten van de beste kwaliteit te leveren met het oog op een blijvende gezondheid en vitaliteit van uw hond.

Lees minder

Filters

€ 0,00
€ 20,00
Gewicht hond (volwassen)
Engage CHICKEN

€15,35

CHICKEN

Engage

Engage BEEF

€13,95

BEEF

Engage

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »