Waar ben je naar op zoek?

Hypoallergene hondenvoer soorten

Hypoallergene hondenvoer soorten

Als je deze pagina lees dan heeft jouw hond waarschijnlijk een gevoelige spijsvertering en/of huid heeft. Als je merkt dat de ontlasting van je hond al langere tijd geen mooie vaste vorm heeft en je hond vieze winden laat, is dit een belangrijk signaal.

Het komt minder vaak voor dat honden een negatieve reactie geven op gluten en/of granen in het voer. Toch komt dit bij een aantal honden voor. Voor meer informatie verwijzen we naar de blogartikelen die we hierover schreven.

Verschillende soorten hypoallergene hondenvoeding

Omdat voor elke hond een andere oorzaak kan bestaan voor een overgevoeligheid op het voer hebben we diverse soorten in ons assortiment. Hiermee kunnen we vrijwel voor iedere hond een passende oplossing bieden. De verschillende eiwitbronnen die we gebruiken in ons voer zijn lam, eend, haring en zalm. Daarnaast is de Go Native hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor honden die ook een allergische reactie geven op gluten en granen in het voer.

Vrijblijvend advies over hypoallergeen hondenvoer

Heb je alles gelezen maar kom je er nog niet goed uit? Dit kunnen we ons voorstellen omdat het ook een hele puzzel is. Daarom kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 0648566572. Jorg of Suzan zal dan samen met jou bekijken welke hypoallergene brok het meest geschikt is voor jouw hond.

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 55,00
Gewicht hond (volwassen)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »