Waar ben je naar op zoek?

Buitengewone topklasse granenvrije hondenvoeding

Buitengewone topklasse granenvrije hondenvoeding

Go Native hondenvoeding combineert de best beschikbare superfoods en plantaardige ingrediënten met 70% vlees of vis. Altijd zonder granen. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en hebben een positief effect op de gezondheid en spijsvertering.

De familie Connolly produceert al meer dan 100 jaar de beste kwaliteit voer voor honden op basis van alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten van de glooiende weidevelden in Co. Kilkenny, Ierland.
Met deze 100 jaar kennis en ervaring, en de volle aandacht van de familie, ontwikkelden ze de uitzonderlijke reeks producten Go Native-hondenvoer. Om de kwaliteit te garanderen is niets uitbesteed in het productieproces.
Vakkundige voedingsdeskundigen en dierenartsen ontwikkelden de recepturen in speciaal voor dit doel gebouwde faciliteit in het hartje van het Ierse platteland. Alle soorten worden met zorg bereid in de eigen keukens - speciaal voor die dierbare viervoeter in uw leven. Lees meer wat Go Native zo speciaal maakt.

Voeding zoals de natuur het heeft bedoeld

Net als mensen zijn honden niet gebaat bij voeding die kunstmatige ingrediënten bevat en goedkope vulstof met veel zout en vet. Daarom is de missie bij de Go Native hondenvoeding om de hond alles te bieden dat zo gezond en natuurlijk mogelijk is. Zo bied je jouw hond dezelfde kwaliteit als de voeding die je voor jezelf kiest. Alle varianten zijn graanvrij: als zetmeelbron is aardappel gebruikt; ideaal voor honden die gevoelige darmen hebben of een glutenintolerantie.

Ben jij benieuwd naar de ingrediënten die worden gebruikt in Go Native hondenvoer? In deze video's legt Helen Finnegan je uit hoe de recepten van Go Native zijn samengesteld en zie je de verhalen van verschillende tevreden baasjes die Go Native voeren. Hier zie je waarom in Go Native alleen vers gevangen vis, vrije uitloop kippen en eenden uit Ierland wordt gebruikt.

          

 

Lees minder

Filters

€ 0,00
€ 35,00
Gewicht hond (volwassen)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »