Waar ben je naar op zoek?

Go Native

Go Native

Buitengewone topklasse, zonder granen

De familie Connolly produceert nu al meer dan 100 jaar de beste kwaliteit voer voor honden op basis van alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten van de glooiende weidevelden in Kilkenny.
Met deze 100 jaar kennis en ervaring, en de volle aandacht van de familie, hebben ze deze uitzonderlijke reeks Go Native-hondenvoer op de markt gebracht. Om de kwaliteit te waarborgen besteden ze nooit iets van de productie uit.
De reeks is ontwikkeld door vakkundige voedingsdeskundigen en dierenartsen in onze voor dit doel gebouwde faciliteit in het hartje van het Ierse platteland. Al voeding wordt met zorg bereid in de keukens van Red Mills - speciaal voor die dierbare viervoeter in ons leven.

Kwaliteit is prioriteit. Volledig gecontroleerd.

Alleen de beste natuurlijke ingrediënten worden toegelaten in Go Native. We beginnen met de kwaliteit: van het vlees wat wordt geleverd door vertrouwde lokale leveranciers tot het fruit, de groenten en kruiden die worden geoogst op de groene Ierse platteland. We sluiten geen compromissen, nooit: we kiezen altijd alleen de beste ingrediënten. 

Elke stap in het proces van de bereiding wordt nauwkeurig gemonitord, vanaf de teelt van van hoogwaardige ingredienten die in de keuken jouw premium Go Native product wordt.

Go Native voeding bevat alleen mono-proteïne bronnen (biologische haring of zalm of vrije uitloop kippen of eenden) met een totaal vleesgehalte van 70%, waarvan maar liefst 40% vers. Alle voeding van Go Native is granenvrij, glutenvrij en rijk aan plantaardige ingrediënten. Go Native bevat geen genetisch gemodificeerde bestanddelen; het is een perfect paleo rantsoen voor een gezonde en vrolijke hond.

VOER, KOEKJES EN SUPERKAUWSTICKS VOOR UW HOND

kenmerken hondenvoer Go Native

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 35,00
Gewicht hond (volwassen)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »