Waar ben je naar op zoek?

Waarom kiezen voor MijnHondenvoer?

Persoonlijk advies

Je wilt alleen het beste voer voor jouw hond toch? Maar wat is dan de beste keuze? We helpen je graag om de juiste voeding te kiezen. Je kunt altijd bij ons terecht. Stel je vraag via email of de chat. Omdat we zelf rechtstreeks contact hebben met de producenten kunnen we ook altijd gebruik maken van de kennis en ervaring van hun voedingsexperts.

Keuze voor elke hond en elke portemonnee

We hebben met de 4 verschillende merken en een kleine 50 soorten voer voor elke hond het beste voer. Onze leveranciers hebben we gekozen vanwege hun ruime ervaring en de specifieke recepturen die zij kiezen. Zo weet jij zeker dat jouw hond goede kwaliteit voeding krijgt. En fijn om te weten is dat we voor elke portemonnee geschikt voer hebben.

Voor elke levensfase

Omdat een opgroeiende Labradorpup andere voeding nodig heeft dan een Jack Russel van 13 jaar oud hebben we het voer op leeftijdsfase van de hond gesorteerd. Zo vind je gemakkelijk en snel het voer dat je zoekt.

Sortering op belangrijkste eiwitbron

Omdat niet iedere hond even goed reageert op een willekeurige eiwit/vleesbron vind je in onze sortering welke eiwitbronnen het hondenvoer bevat. In Go Native hondenvoer krijg je de garantie dat er maar 1 eiwitbron in zit, wat zeer geschikt is voor honden met een intolerantie voor specifieke diersoorten. 

Duidelijkheid over ingrediënten

Over alle soorten voeding die we aanbieden zijn we helder en transparant over de samenstelling van het hondenvoer. Voorzover bekend geven we in de specificaties op elke productpagina bovendien duidelijk aan wat het vleesgehalte is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »