Waar ben je naar op zoek?

Waarom kiezen voor MijnHondenvoer?

Advies op maat

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij geven dagelijks vrijblijvend advies op maat. Je kunt je vraag stellen via email of de chat rechtsonderin beeld.

We hebben voer voor honden in elke leeftijdsfase.

We hebben met de 4 verschillende merken en een kleine 50 soorten voer voor elke hond het beste voer. Omdat een opgroeiende Labradorpup andere voeding nodig heeft dan een Jack Russel van 13 jaar oud hebben we het voer op leeftijdsfase van de hond gesorteerd. Zo vind je gemakkelijk en snel het voer dat je zoekt. En kom je er niet uit? Wij staan altijd tot jouw dienst.

Selecteer op de eigenschappen.

Zoek je naar naar hondenvoer dat aan specifieke eigenschappen voldoet. Je kunt kiezen uit:


Sortering op belangrijkste eiwitbron

Omdat niet iedere hond even goed reageert op een willekeurige eiwit/vleesbron vind je in onze sortering welke eiwitbronnen het hondenvoer bevat. In Go Native hondenvoer krijg je de garantie dat er maar 1 eiwitbron in zit, wat zeer geschikt is voor honden met een intolerantie voor specifieke diersoorten. 


Duidelijkheid over ingrediënten

Over alle soorten voeding die we aanbieden zijn we helder en transparant over de samenstelling van het hondenvoer. Voorzover bekend geven we in de specificaties op elke productpagina bovendien duidelijk aan wat het vleesgehalte is.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »