Waar ben je naar op zoek?

Carocroc hondenvoer

Carocroc hondenvoer

CaroCroc brokken worden gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek in Veghel, waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben is altijd goed zicht op de kwaliteit van de producten het dit product van 'Hollandse bodem voor hond en kat’.

De energiebehoefte van jouw hond of kat

Jouw viervoeter heeft net als jij energie nodig om lekker te kunnen dollen, spelen en zelfs rusten. In ruststand verbruikt het lichaam namelijk ook energie. Om in deze energiebehoefte te voorzien is het van belang dat jouw hond of kat, net als jij, de juiste voeding binnen krijgt. CaroCroc stemt de energie in een brokje af op de behoefte van jouw hond of kat. Deze behoefte wordt bepaald aan de hand van drie pijlers.

De drie pijlers

  1. Levensfase
  2. Lichaamsconditie
  3. Activiteitsniveau

De drie pijlers geven dus inzicht in energiebehoefte. In deze behoefte wordt voorzien door de vetten en eiwitten in het voer. Zo kent iedere soort CaroCroc brok een uniek eiwit- en vetgehalte.

Eiwit- en vetgehalte op de verpakking

Hieronder vind je het assortiment hondenvoer van Carocroc gesorteerd op de leeftijd waarvoor het voer is ontwikkeld. De laatste 3 soorten voeding van Carocroc zijn specials. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor honden die speciale voedingsbehoeften hebben of bepaalde ingrediënten zoals granen  niet goed verdragen.

 

Lees minder

Filters

€ 0,00
€ 60,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »