Waar ben je naar op zoek?

Puppy Large 25/17

Smakelijke puppyvoeding in een evenwichtige samenstelling. Complete voeding voor pups en jonge opgroeiende honden van middelgrote en grote rassen.

€51,95

Incl. btw 21%
Op voorraad: binnen 1 werkdag bezorgd

Beschrijving

Het is belangrijk dat pups van grotere rassen niet te snel groeien. Dit kan het risico op gewrichtsproblemen vergroten. CaroCroc Puppy Large brokken bevatten alle bouwstoffen, in de juiste verhouding, die jouw puppy of jonge opgroeiende hond nodig heeft. Zo bevatten de hondenbrokken een optimaal energie -en calciumgehalte voor een gelijkmatige groei en goede ontwikkeling.

Het optimale energiegehalte vormt zich door een uniek eiwit- en vetgehalte. De vetten en eiwitten in de brokken zijn zo afgestemd dat jouw pup precies voldoende energie krijgt om zich volop te ontwikkelen en geleidelijke groei mogelijk te maken. De getallen 25 en 17 staan voor respectievelijk het percentage eiwit en vet; speciaal afgestemd op puppy’s en jonge honden van middelgrote tot grote rassen.

Gebruiksinstructie

Puppyvoer voor grote rassen

Puppy's van grote rassen mogen vanaf 4 weken gelijk starten met de CaroCroc Puppy Large brokken. Wanneer hij de leeftijd van 15 maanden bereikt dan heeft jouw viervoeter de grootste groeispurt achter de rug. Geleidelijk aan mag jouw hond overschakelen naar de volwassen brok CaroCroc Large Breed. Houd hiervoor onderstaand schema aan zodat jouw hond goed kan wennen aan deze nieuwe levensfase.

Voor middelgrote rassen

Als jouw puppy 4 weken oud is mag je starten met het voeren van de CaroCroc Puppy brokken. Heeft jouw puppy de leeftijd van 5 maanden bereikt? Start dan met het voeren van deze CaroCroc Puppy Large brokken. Dit mag je voeren tot 12 maanden. Jouw viervoeter heeft dan de grootste groeispurt achter de rug en mag starten met het eten van een volwassen hondenbrok zoals CaroCroc Original.

Voerschema

In bovenstaand voerschema lees je de dagelijkse voerhoeveelheid af. Verdeel deze hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Het voerschema is gebaseerd op gemiddelden. Houd daarom altijd de conditie van je hond goed in de gaten en pas de hoeveelheid voer hier eventueel op aan of neem contact met ons op voor advies. Zorg ervoor dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is.

Samenstelling & Ingrediënten

Type product: Volledig diervoeder voor honden

SAMENSTELLING

Dierlijk eiwitextract (27%), gevogelte (18%), maïs, tarwe, vleesmix (9%), dierlijk vet (rund, gevogelte), rijstzemelen, rijst, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, gerst, bietenpulp, lijnzaadolie.

Analytische bestanddelen (%)

Ruw eiwit 25 %
Ruwe vetten en oliën 16,5 %
Ruwe vezels 2,4 %
Ruwe as 5,4 %
Vochtgehalte (max.) 10 %
Calcium 1 %
Fosfor 0,8 %
Toevoegingen mineralen, gist, cellulose

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »