Waar ben je naar op zoek?

Canifelox

Canifelox

Canifelox is een merk van Skotan S.A., een beursgenoteerd bedrijf dat oplossingen ontwikkeld op het gebied van onder andere diervoeding om het lichaam beter te laten functioneren. Dagelijks werken de mensen van Skotan aan innovaties om de Canifelox supplementen de gezondheid van honden en katten optimaal te laten ondersteunen. De technologische oplossingen van het bedrijf zorgen voor de hoogste standaard en kwaliteit van de producten. Veel oplossingen zijn in samenwerking met de universiteit van Wroclav tot stand gekomen.

Yarrowia Lipolytica gist

Wat alle producten van Canifelox kenmerkt is dat ze de gist Yarrowia Lipolytica bevatten. Dit is een unieke gist op basis van vetten die veel positieve effecten heeft op zowel mens als dier. De gist is dus niet gekweekt op suikers of granen, heeft een hoog eiwitgehalte en een breed scala aan aminozuren en sporenelementen. Bovendien is de Yarrowia Lipolytica gist rijk aan verschillende B-vitamines die een ideale aanvulling vormen op de normale dagelijkse voeding van honden. 

  • Gist van de soort Yarrowia lipolytica heeft een gunstig effect op de activiteiten van huid, vachten en darmflora.
  • Door de rijke aminozuurstructuur staan ze ook bekend om hun positieve effect op de opbouw van spiermassa en gunstige effecten op het zenuwstelsel.
  • Yarrowia lipolytica gisteiwit bevat een hoog gehalte aan lysine, een zeer belangrijk aminozuur voor het in evenwicht brengen van het dieet van dieren. Daarbij is het hoge gehalte aan fenylalanine, valine, tryptofaan en isoleucine ook essentieel. Daarnaast heeft het gisteiwit een hoge biologische activiteit van 80%.

Hoge verteerbaarheid

Behalve de eerder genoemde vitamines en essentiële sporenelementen bevatten de supplementen de juiste verhouding omega 3 en omega 6 vetzuren die een hoge biologische beschikbaarheid hebben, zodat ze goed worden opgenomen. Rekening houdend met het lipidenprofiel van de Yarrowia lipolytica gist, is de aanwezigheid van onverzadigde vetzuren opmerkelijk. Ze vormen maar liefst 91,79%, waarvan 57,68% enkelvoudig onverzadigde vetzuren, en 34,11% meervoudig onverzadigde vetzuren. Yarrowia lipolytica gistvet bevat ongeveer 28% linolzuur, terwijl het gehalte aan α-linoleenzuur dat tot de omega-3-groep behoort ongeveer 10% van de totale hoeveelheid vetzuren uitmaakt. Onverzadigde vetzuren worden makkelijker verteerd in het maagdarmkanaa dan verzadigde vetzuren. Dit komt door het grotere vermogen van dergelijke vetzuren om micellen te vormen, 

Geen van de supplementen bevat conserveermiddelen.

Voedselveiligheid

De productie van de voedingssupplementen van Canifelox vindt in eigen beheer plaats in een gespecialiseerde productie-installatie die eigendom is van Skotan. Het hele productieproces wordt uitgevoerd op een volledig geautomatiseerde technologische lijn die voldoet aan de hoogste GMP/HACCP-normen.

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 30,00
Gewicht hond (volwassen)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »