Waar ben je naar op zoek?

Verzenden & retourneren

Wij doen samen met onze bezorgpartners ons uiterste best om elke bestelling goed en zo snel mogelijk te leveren. Jij moet je producten zorgeloos kunnen bestellen in onze webshop en daarna geen omkijken meer hebben naar de afhandeling. Standaard worden onze bestellingen verzonden door DPD. Kies je liever voor bezorging door PostNL? Lees dan verder onder Bezorging in Nederland door PostNL

Bezorging in Nederland en België door DPD (m.u.v. Waddeneilanden)*

Verzendkosten

Wij versturen jouw bestelling gratis bij een orderbedrag van tenminste € 25,-. Voor verzendingen tot € 24,95 rekenen wij € 5,95 verzendkosten.

Levertijd

Elke bestelling die we ontvangen op maandag tot en met vrijdag ontvangen voor 14:30 uur versturen we op dezelfde dag. Besteld in het weekend? Dan versturen we jouw pakket op maandag.

Onze verzendpartners doen hun uiterste best om pakketten de dag na verzending af te leveren. Wij versturen met DPD. Zij leveren het pakket op de dag nadat wij het versturen, zodat heb je jouw pakket binnen 1-2 werkdagen thuis. Zodra het pakket onderweg is ontvang je een email van DPD. Daarin kun je de afleverdatum nog veranderen of toestemming geven om het pakket ergens neer te zetten als je niet thuis bent.

Op de dag dat het pakket zal worden afgeleverd ontvang je ’s ochtends een emailbericht met het verwachte bezorgmoment. Ook kun je dan in een Live-tracking zien waar de chauffeur dan is. Het is dus belangrijk dat een correct en valide e-mailadres wordt gebruikt; anders kan het bezorgproces niet worden gevolgd. 

Als je niet thuis was en er is geen neerzettoestemming, dan wordt er een niet-thuis-bericht voor je achter gelaten waarop staat aangegeven hoe je jouw pakket alsnog in ontvangst kan nemen.

DPD bezorgt op maandag t/m zaterdag. Op zondag worden onze pakketten niet bezorgd.

Bezorging Waddeneilanden

* Bestellingen afkomstig van de Waddeneilanden worden verzonden via PostNL in plaats van DPD. Het kan gebeuren dat hierdoor de bezorging een dag langer duurt. De track & trace informatie ontvang je van PostNL.

Bezorging in Nederland door PostNL

Verzendkosten

Wil je niet dat jouw pakket wordt bezorgd door DPD, kies dan voor Bezorging door PostNL. Afhankelijk van de omvang van de order betaal je hiervoor €8,95 of €2,95. De gratis bezorging bij een orderbedrag van meer dan € 25,- is niet van toepassing als je kiest voor bezorging door PostNL.

Levertijd

Bestelling die verzonden worden met PostNL die we op maandag tot en met vrijdag ontvangen voor 15:30 uur versturen we gegarandeerd op dezelfde dag. Besteld in het weekend? Dan versturen we jouw pakket op maandag.

Net als met DPD ontvang je op de dag dat jouw pakket is verzonden een bericht wanneer jouw pakket wordt geleverd. Op de dag van aflevering ontvang je van PostNL een bericht rond welke tijd de bezorger bij jou is.

Verzending naar Duitsland

Verzendkosten

De verzendkosten die wij rekenen voor verzendingen naar Duitsland zijn afhankelijk van het bestelbedrag:

bestelbedrag aan producten verzendbijdrage
Tot € 12,95 € 8,95
€ 12,95 tot € 39,95 € 5,95
Boven € 39,95 Gratis

 

Levertijd

Wij leveren ook in Duitsland. Wij doen met onze verzendpartners ons uiterste best om pakketten de dag na verzending af te leveren. Bestellingen uit Duitsland zijn tenminste 2 werkdagen onderweg nadat wij het pakket hebben verzonden.

Retourneren

Wij zijn blij met onze klanten. Daarom daarom geven we een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die tijd mag je het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. Onze producten hebben meestal een gestelde houdbaarheidsperiode worden onder strenge voorwaarden geproduceerd en verpakt. Daarom willen we daarvoor graag specifiek wijzen op artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden.

Garantie staat los van zichttermijn
Als de kwaliteit van het product niet voldoet aan de eisen, geldt bovenstaande natuurlijk niet. Mocht er iets mankeren aan het product, geef dit dan direct door nadat je dit hebt ontdekt. Omdat de garantie op onze producten alleen geldt voor producten die ongeopend zijn. Tenminste binnen 30 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor op.

Terugsturen
Als je het product wilt terugsturen tijdens de 14 dagen bedenktijd onder toepassing van de zichttermijn/herroepingsrecht. Om het geld zo snel mogelijk terug te kunnen storten help je ons door de pakbon bij de artikelen bij te voegen. Heb je die niet meer? Vul dan duidelijk jouw naam, adres en emailadres in en bij voorkeur het ordernummer.

Om jouw pakket zo veilig en goedkoop mogelijk aan ons terug te sturen kun je jouw retour ook eerst bij ons aanmelden. Na ontvangst van het bericht krijg je dan van onze klantenservice een bevestiging en ontvang je een mail met instructies om het pakket te retourneren.

Kosten retour sturen afhankelijk van gewicht  bestelling

Heb je de bestelling ontvangen in 1 doos? Dan zijn de kosten voor het retour sturen € 7,95,- voor Nederland. In het buitenland zijn de kosten per doos € 13,95,- voor het buitenland.

Is het gewicht van de retourzending meer dan 30 kg (inclusief verpakking)? Dan moet de retourzending worden verdeeld over meerdere dozen en is het bedrag het aantal dozen vermenigvuldigd door het bovenstaande bedrag.

De kosten worden voldaan bij het dowloaden van het/de retourlabel(s) en worden niet verrekend bij het terugstorten van het aankoopbedrag.

Terug te ontvangen bedrag

Mijnhondenvoer.nl vergoedt alle retour ontvangen producten en eventuele betaalkosten die door klant zijn voldaan (€ 1,- bij Klarna). Voorwaarde voor terugbetaling is dat de consument producten tijdig en onder toepassing van de zichttermijn terugstuurt.

Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging. Vervolgens maken wij het bedrag over op de door klant aangegeven rekening. In geval van een nog openstaande factuur bij Klarna ontvang je van Klarna een creditfactuur.

Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat zij/hij het product/de producten heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Mijnhondenvoer.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

Vragen?
Heb je vragen? Neem contact op via onderstaande live chat. Vermeldt je naam en het ordernummer, zodat we jouw gegevens snel kunnen vinden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »