Waar ben je naar op zoek?

Verzenden & retourneren

Wij doen samen met onze bezorgpartners ons uiterste best om elke bestelling goed en zo snel mogelijk te leveren. Jij moet je producten zorgeloos kunnen bestellen in onze webshop en daarna geen omkijken meer hebben naar de afhandeling. Onze bestellingen worden verzonden door DPD.

Bezorging in Nederland

Levertijd

Elke bestelling die we ontvangen op maandag tot en met vrijdag ontvangen voor 15:30 uur versturen we op dezelfde dag. Besteld in het weekend? Dan versturen we jouw pakket op maandag.

Verzendkosten

Onze verzendpartners doen hun uiterste best om pakketten de dag na verzending af te leveren. Wij versturen met DPD. Zij leveren het pakket op de dag nadat wij het versturen, zodat heb je jouw pakket binnen 1-2 werkdagen thuis. Zodra het pakket onderweg is ontvang je een email van DPD. Daarin kun je de afleverdatum nog veranderen of toestemming geven om het pakket ergens neer te zetten als je niet thuis bent.

Op de dag dat het pakket zal worden afgeleverd ontvang je ’s ochtends een emailbericht met het verwachte bezorgmoment. Ook kun je dan in een Live-tracking zien waar de chauffeur dan is. Het is dus belangrijk dat een correct en valide e-mailadres wordt gebruikt; anders kan het bezorgproces niet worden gevolgd. 

Als je niet thuis was en er is geen neerzettoestemming, dan wordt er een niet-thuis-bericht voor je achter gelaten waarop staat aangegeven hoe je jouw pakket alsnog in ontvangst kan nemen.

DPD bezorgt op maandag t/m zaterdag. Op zondag worden onze pakketten niet bezorgd. 

Gratis verzending

Wij versturen jouw bestelling gratis bij een orderbedrag van tenminste € 25,-. Voor verzendingen tot € 24,95 rekenen wij € 5,95 verzendkosten. 

Verzending naar België en Duitsland

Levertijd

Wij leveren ook in België en Duitsland. Wij doen met onze verzendpartners ons uiterste best om pakketten de dag na verzending af te leveren. In België lukt het onze verzendpartner in de regel om pakketten een dag na verzending af te leveren. Bestellingen uit Duitsland zijn tenminste 2 werkdagen onderweg nadat wij het pakket hebben verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten die wij rekenen voor verzendingen naar België en Duitsland zijn € 8,95,. Bestellingen van meer dan €49,95 versturen wij gratis naar België en Duitsland, mits lichter dan 30 kg.

Retourneren

Wij zijn blij met onze klanten. Daarom daarom geven we een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die tijd mag je het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. Onze producten hebben meestal een gestelde houdbaarheidsperiode worden onder strenge voorwaarden geproduceerd en verpakt. Daarom willen we daarvoor graag specifiek wijzen op artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden.

Garantie staat los van zichttermijn
Als de kwaliteit van het product niet voldoet aan de eisen, geldt bovenstaande natuurlijk niet. Mocht er iets mankeren aan het product, geef dit dan direct door nadat je dit hebt ontdekt. Omdat de garantie op onze producten alleen geldt voor producten die ongeopend zijn. Tenminste binnen 30 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor op.

Terugsturen
Als je het product wilt terugsturen tijdens de 14 dagen bedenktijd onder toepassing van de zichttermijn/herroepingsrecht. Om het geld zo snel mogelijk terug te kunnen storten help je ons door de pakbon bij de artikelen bij te voegen. Heb je die niet meer? Vul dan duidelijk jouw naam, adres en emailadres in en bij voorkeur het ordernummer.

Om jouw pakket zo veilig en goedkoop mogelijk aan ons terug te sturen kun je jouw retour ook eerst bij ons aanmelden. Na ontvangst van het bericht krijg je dan van onze klantenservice een bevestiging en ontvang je een mail met instructies om het pakket te retourneren. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn € 5,95,- voor Nederland, € 8,95,- voor het buitenland. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het bedrag dat aan je wordt teruggestort. 

Heb je een account bij Mijnhondenvoer? Log dan in en ga naar Mijn Bestellingen en kies de order waarin het te retourneren product zat. Kies Artikelen Retourneren en kies welke artikelen je wilt retourneren en vul het aantal in. Omdat we graag leren wat we kunnen verbeteren zouden we graag van je horen wat de reden is dat je het product retourneert. Met deze informatie kunnen wij eventuele onverhoopte onvolkomenheden herstellen en / of onze producten nog verder verbeteren.

Let op: Mijnhondenvoer.nl vergoedt alle retour ontvangen producten. Kosten gemaakt voor het retour sturen van het product en eventuele betaalkosten die door klant zijn voldaan (€ 1,- bij Klarna) worden niet terugbetaald, tenzij sprake is van een gebrek aan het product. Voorwaarde voor terugbetaling is dat de consument producten tijdig en onder toepassing van de zichttermijn terugstuurt.

Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging. Vervolgens maken wij het bedrag over op de door klant aangegeven rekening. In geval van een nog openstaande factuur bij Klarna ontvang je van Klarna een creditfactuur.

Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat zij/hij het product/de producten heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Mijnhondenvoer.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

Vragen?
Heb je vragen? Neem contact op via onderstaande live chat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »