Waar ben je naar op zoek?

Hondenkoekjes, Snacks & Kauwsticks

Je kunt kiezen uit de volgende varianten:

  • Hondenkoekjes: we hebben zeer veel variaties: van voordelige puppysnoepjes tot zeer hoogwaardige granenvrije trainers met één eiwitbron voor eliminatiediëten.
  • Kauwsticks: We hebben voordelige pensstaafjes,  kauwstaven op basis van zuiver lamsvlees, maar ook dental sticks die glutenvrij zijn en zorgen voor de dagelijkse gebitsroutine van je hond.

  • Trainings- en beloningsnoepjes voor puppy's: Als een hond leert, vormt beloning een belangrijk onderdeel van zijn ontwikkeling. Deze traktaties stimuleren een hoge hersenfunctie door de hoge niveaus aan DHA en EPA. Deze treats zijn verkrijgbaar in de varianten kip en zalm.

  • Nutir-vigor treats : Deze beloningssnoepjes bevatten geen gluten en zijn verkrijgbaar in de varianten kip en zalm. De ene variant is speciaal samengesteld voor soepele heupen en gewrichten, de andere voor een gezonde vacht.

  • Go Native treats: Dit zijn natuurlijke graanvrije hondenkoekjes van een hele hoge kwaliteit in de varianten eend, kip, haring en zalm. Elke eiwitbron heeft zijn eigen specifieke kenmerken.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »