Waar ben je naar op zoek?

Mobility: ondersteuning gewrichten hond

Zie je dat je hond moeite heeft met opstaan, moeilijk loopt en ander gedrag vertoont? Dan is dit een belangrijk signaal voor jou om de gewrichten eens te ondersteunen met Canifelox Mobility tabletten.

€29,95

Incl. btw 21%
Op voorraad: binnen 1 werkdag bezorgd

Beschrijving

Canifelox Mobility is gebaseerd op de gistcultuur Yarrowia lipolytica aangevuld met Glucosamine, Chondroitine, MSM, mangaan en rozenbottel.

Glucosamine voor de smering van gewrichten van honden

Samen met de andere actieve bestanddelen draagt glucosamine bij aan de synthese van collageen type 1 en 2. Het collageen zorgt voor stabiliteit en elasticiteit van het kraakbeen. De chondroïtine en glucosamine dragen bovendien bij aan smering door de synoviale vloeistof en dragen bij aan soepele en sterke pezen.

MSM voor behoud van gezond kraakbeen 

Een andere stof die is toegevoegd is MSM, ofwel methylsulfonylmethaan. Dit is een natuurlijke bron van organisch gebonden zwavel die helpt om het kraakbeen van goede kwaliteit te houden.

De Yarrowia Lipolytica gist en rozenbottel 

Net als alle producten van Canifelox bevat Mobility de Yarrowia Lipolytica gist. De gist heeft voor botten de belangrijke eigenschap dat het de botvormingsprocessen ondersteunt, waardoor de botten de juiste minerale dichtheid en mechanische sterkte behouden. Naast de Yarrowia gist bevat de Mobility de essentiële mineralen voor ondersteuning van de botten pezen en aanhechtingen: calcium, fosfor, magnesium, mangaan, koper en zink. Deze stoffen spelen een belangrijke rol voor het bewegingsapparaat.

Daarbij is aan de samenstelling rozenbottel (Rosa Canina) toegevoegd. Hierdoor bevat het supplement een hoog gehalte vitamine C en anti-oxidanten. Zo ondersteunt de rozenbottel de kwaliteit van het kraakbeenweefsel.

De Mobility wordt gegeven in de vorm van tabletten. Zo kan de hoeveelheid gemakkelijk worden gedoseerd. De tabletten zijn voor kleine honden met een mesje te halveren. 

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks aanbevolen hoeveelheid

Lichaamsgewicht [kg] Hoeveelheid [tabletten]
tot 5 0,5
5-10 1
10-25 2
25-50 3
boven 50 4

Samenstelling & Ingrediënten

Type product: Aanvullend diervoeder voor honden

SAMENSTELLING

Yarrowia lipolytica gist, calciumcarbonaat, chondroitinesulfaat, glucosaminesulfaat, rozenbottel, MSM (methylsulphonylmethaan).

Analytische bestanddelen (%)

Zie tweede afbeelding
Erkenningsnummer aPL2402002p

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

  • Door Magret Cuijpers op 27/05/2023

    Gebruik dit supplement voor mijn cairn terrier van 14 jaar, hij werd erg stijf en had regelmatig last bij het wandelen, sinds ik deze tabletten gebruik gaat het een stuk soepeler

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »