Waar ben je naar op zoek?

Puppy 28/18

Smakelijke puppyvoeding die licht verteerbaar is. Complete voeding voor pups en jonge opgroeiende honden van kleine rassen.

€13,45

Incl. btw 21%
Op voorraad: binnen 1 werkdag bezorgd

Beschrijving

Vanaf de geboorte is een puppy volop in ontwikkeling. Het beenderstelsel, het gebit, de spieren en het verteringsstelsel worden gevormd. De keuze voor goed voer is daarom juist in deze fase van groot belang. CaroCroc Puppy draagt bij aan een gezonde huid- en vachtconditie door de optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren. Daarnaast ondersteunen gist en vitamine E de weerstand van je puppy en zijn de brokken licht verteerbaar.

Door de evenwichtige samenstelling van CaroCroc Puppy voer ontwikkelt je pup zich optimaal en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven. Zo krijgt jouw pup door het unieke eiwit- vetgehalte van het voer de juiste hoeveelheid energie binnen. De getallen 28 en 18 staan voor respectievelijk het percentage eiwit en vet.

Gebruiksinstructie

Vanaf 4 weken mogen de CaroCroc Puppy brokken gevoerd worden. De ontwikkelingsfase van een pup duurt tot 10 maanden voor pups van kleine rassen. Heb je een pup van een middelgroot ras? Geef de CaroCroc Puppy brokken dan tot 5 maanden en schakel daarna geleidelijk over naar CaroCroc Puppy Large brokken. Pups van grote rassen ontwikkelen zich tot 15 maanden en mogen vanaf 4 weken direct starten met CaroCroc Puppy Large brokken.

Het voeren van jouw jonge hond:

  • Voer je puppy vanaf de 4e levensweek met CaroCroc Puppy brokjes
  • Voer je pup minimaal 2x per dag
  • Indien nodig kun je het eten van de brokjes aan de start stimuleren door de brokjes vochtig te maken met lauw warm water. Eet je pup goed? Geef de brokjes dan droog
  • Eet je pup zijn voer na 15 minuten nog niet op? Verwijder dan de voerbak

Voerschema

In onderstaand voerschema lees je de dagelijkse voerhoeveelheid af. Verdeel deze hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Het voerschema is gebaseerd op gemiddelden. Houd daarom altijd de conditie van je hond goed in de gaten en pas de hoeveelheid voer hier eventueel op aan of neem contact met ons op voor advies. Zorg ervoor dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is.

Samenstelling & Ingrediënten

Type product: Volledig diervoeder voor honden

SAMENSTELLING

Gevogelte (34%), dierlijk eiwitextract (27%), rijst, maïs, tarwe, dierlijk vet (rund, gevogelte), gerst, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, tarwegries, rijstzemelen, maïsgluten, lijnzaadolie.

Analytische bestanddelen (%)

Ruw eiwit 28 %
Ruwe vetten en oliën 18 %
Ruwe vezels 2,4 %
Ruwe as 5,8 %
Vochtgehalte (max.) 10 %
Calcium 1,2 %
Fosfor 0,9 %
Toevoegingen gist, mineralen, maïsgluten

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »