Waar ben je naar op zoek?

Small Breed 25/16

Deze voeding is speciaal afgestemd op volwassen honden van kleine rassen. De extra kleine brok wordt gemakkelijker gekauwd waarbij de brokken vetafbraak stimuleren en tandplak verminderen.

€12,85

Incl. btw 21%
Op voorraad: binnen 1 werkdag bezorgd

Beschrijving

Honden van kleine rassen hebben specifieke kenmerken die de samenstelling van het voer belangrijk maken.

De getallen 25 en 16 staan voor respectievelijk het percentage eiwit en vet; ideaal voor de volwassen hond van kleine rassen met specifieke aandacht voor hun aanleg voor overgewicht. Honden van kleine rassen hebben een kleinere bek dan honden van grote rassen, het aantal tanden verschilt echter niet. Het betekent wel dat de tanden dichter op elkaar staan, wat er voor zorgt dat het risico op tandplak en tandsteenvorming groter is. Wanneer hier met het voer geen rekening mee gehouden wordt kan jouw hond te kampen krijgen met een slechte adem. Hiernaast hebben kleine rassen ook meer aanleg voor het ontwikkelen van overgewicht. CaroCroc Small Breed is speciaal afgestemd om deze specifieke behoeften te ondersteunen.

Voedingswijzer

In onderstaand voerschema lees je de dagelijkse voerhoeveelheid af. Verdeel deze hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Het voerschema is gebaseerd op gemiddelden. Houd daarom altijd de conditie van je hond goed in de gaten en pas de hoeveelheid voer hier eventueel op aan of neem contact met ons op voor advies. Zorg ervoor dat er altijd vers en schoon drinkwater beschikbaar is.

Samenstelling & Ingrediënten

Type product: Volledig diervoeder voor honden

SAMENSTELLING

Dierlijk eiwitextract (25%), vleesmix (24%), tarwe, maïs, gevogelte (8%), dierlijk vet (gevogelte, rund), rijstzemelen, rijst, bietenpulp, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, hemoglobine

Analytische bestanddelen (%)

Ruw eiwit 25 %
Ruwe vetten en oliën 16 %
Ruwe vezels 2,6 %
Ruwe as 6,6 %
Vochtgehalte (max.) 10 %
Calcium 1,5 %
Fosfor 1,1 %
Toevoegingen mineralen, cellulose. lijnzaad, gist

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »