Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 1 reviews

Puppy Lam Rijst

DW Puppy/Junior Lam en Rijst is speciaal samengesteld voor pups en jonge opgroeiende honden vanaf 3 weken tot circa 1,5 jaar.

€17,50 €3,50 / kg

Incl. btw 21%
Op voorraad: binnen 1 werkdag bezorgd

Dommelsche Watermolen Puppy Lam Rijst

Beschrijving

DW Puppy/Junior Lam en Rijst is speciaal samengesteld voor pups en jonge opgroeiende honden vanaf 3 weken tot circa 1,5 jaar.

DW Puppy/Junior Lam en Rijst bestaat uit een grotere brok waardoor hij ook uitermate geschikt is voor grote rassen.De grotere brok dwingt uw opgroeiende hond goed te kauwen, hetgeen en positief effect heeft op de spijsvertering. Daarnaast is DW Puppy/Junior Lam en Rijst meer geschikt voor pups van grotere hondenrassen vanwege de lagere calcium-fosfor verhouding ten opzichte van DW Puppy. De gunstige eigenschappen van lamsmeel en rijst maken deze brok natuurlijk ook zeer geschikt voor kleinere rassen.

De geëxpandeerde brokjes bevatten een zeer gevarieerd aanbod van eiwit en zetmeel. Met name vanuit het lamsmeel respectievelijk rijst, wat de verteerbaarheid ten goed komt.

Specificaties

SAMENSTELLING

Rijst, maïs, gerst, maïsgluten,gedroogd rund,dierlijk vet (gevogelte, rund), gedroogd lam, gedroogd gevogelte, gedroogde bietenpulp, gedroogde haring, gehydroliseerd levereiwit, cellulose, zalmolie, vitaminen, mineralen, sporenelementen.
Vleesgehalte 26,3 %

Analytische bestanddelen (%)

Ruw eiwit 25,0 %
Ruwe vetten en oliën 16,0 %
Ruwe vezels 2,4 %
Ruwe as 5,3 %
Vochtgehalte (max.) 10,0 %
Calcium 0,98 %
Fosfor 0,82 %

Additieven (per kg/l)

Vitamines
Vitamine A 14.000 IE
Vitamine D3 1.400 IE
Vitamine E (alfa-tocoferolacetaat) 200 mg
Sporenelementen
koper (kopersulfaat-pentahydraat)
ijzer (ijzersulfaat-monohydraat) 71 mg
mangaan (mangaanoxide) 26 mg
zink (zinksulfaat monohydraat) 12,5 mg
jodium E2 (vochtvrij calciumjodaat) 1,2 mg
Anti-oxidanten
Conserveringsmiddelen Geconserveerd met tocoferolrijke extracten van natuurlijke oorsprong

Reviews

5 stars based on 1 reviews

  • Door Meike op 06/08/2019

    We hebben de eerste week zijn puppy voer gemengd met de Puppy Junior Lam en Rijst van de Dommelsche Watermolen. Na 1 week zijn we helemaal overgegaan op deze brok. Hij groeit uitstekend, zijn vacht glimt en zijn ontlasting is altijd keurig. Wij zijn erg tevreden en zullen dan ook binnenkort overgaan op de volwassen brokken van de Dommelsche Watermolen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »