Waar ben je naar op zoek?

Puppybrok

Puppybrok

Voor een goede puppybrok ben je aan het juiste adres bij mijnhondenvoer.nl. Belangrijk om te weten is dat puppy’s andere voedingsbehoeften hebben dan volwassen honden. Een evenwichtige groei bereik je alleen met een speciaal samengestelde puppybrok.

Om meer te weten te komen is het zinvol om het artikel over goed puppyvoer te lezen.

Hoeveel puppybrok geef ik mijn puppy?

In het de eerste maanden groeit je puppy hard en zal daardoor in de eerste maanden ook meer voer nodig zijn. Om te weten hoeveel puppybrok je je pup moet geven kun je onze voedingswijzer bekijken. Dit is wel een richtlijn: kijk vooral goed naar de conditie van je eigen pup en pas zijn voeding hierop aan. Bij een hond met een goed gewicht is de taille goed te zien en zijn de ribben niet te zien maar wel te voelen. 

Hoe lang geef ik mijn hond puppybrok?

Dit is afhankelijk van het ras. Een richtlijn die wij aanhouden is dat kleine rassen eerder zijn uitgegroeid en adviseren om bij een leeftijd van 1 jaar over te schakelen naar een adultbrok. Bij grotere rassen zie je dat het lichaam pas na anderhalf tot 2 jaar is uitgegroeid. Wij adviseren om deze honden tot tenminste anderhalf jaar op een puppybrok te houden. Heeft je hond last van een snelle groei dan hoeft dit geen reden te zijn om over te stappen op een andere brok. Goed puppyvoer is afgestemd op de voedingsbehoeftes van een pup.

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 60,00
Gewicht hond (volwassen)
DW Puppy

€19,45

Puppy

DW

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »