Waar ben je naar op zoek?

Voordeel voor fokkers en hondenscholen

Fokkers

Natuurlijk is een goede start essentieel voor elke pup. Voor elk ras hebben wij geschikte puppybrokjes en natuurlijk hebben we ook voor volwassen honden geschikte brokken in ons assortiment. Omdat we het belangrijk vinden dat de puppy's ook goede voeding houden als ze het nest verlaten bieden we voor de fokkers o.a. puppypakketten aan. Met onze webshop en persoonlijk advies kunnen we de nieuwe eigenaar altijd en direct van advies en nieuwe voorraad  voorzien.

Wil je graag in contact komen met onze specialist voor de fokkers? Jorg kan je goed adviseren welke brok het meest geschikt is. Afhankelijk van de hoeveelheid voer die wordt afgenomen profiteer je als fokker behalve gratis puppypakketten van eventuele kwantumkorting. Omdat je wilt dat de honden in optimale omstandigheden opgroeien is het goed te weten dat onze specialisten voor de nieuwe baasjes altijd beschikbaar zijn voor vragen over het te kiezen voer dat past bij hun levensfase, ras en activiteit.

Hondenscholen

Heb je een hondenschool en wil je graag dat de leden of de honden die bij jou trainen van goed advies en goed voer worden voorzien? Voor hondenscholen kunnen we veel betekenen:

  • beschikbaar stellen van puppypakketten voor puppyeigenaren die op zoek zijn naar andere voeding;
  • beschikbaar stellen van smaaktesters van de diverse soorten hondenvoer;
  • een lucratieve samenwerking waarin je als hondenschool natuurlijk meeprofiteert.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »