Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Waar ben je naar op zoek?

Willaert Daphné met Arya en Saphira

Ik heb Red Mills leren kennen op de beurs Animalz te Mechelen, leerde het product kennen en toen ik in een goodiebag een staaltje kreeg van de lijn Go native en deze toch goed onderzocht heb vond ik dit een prachtige super voeding. Net hetgeen wat mijn honden als top-sporthonden nodig hebben!

Hoogwaardige eiwitten, geen vulmiddelen,... echt een top-product! Mijn bordertje is heel gevoelig aan haar buik/darmen en voor mij echt een super opluchting dat ze het hier zo goed op doet! Mijn honden sporten top en dit kan alleen maar met een top-voeding, wat Go Native Duck ons volledig kan geven, ik sta 200% achter de producten! En raadt het iedereen aan om dit topmerk uit te testen en zelf te ondervinden hoe goed deze voeding wel is!