Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Waar ben je naar op zoek?

Lennaert Kos met Nelson

Een jaar of 4 geleden ben ik voor mijn Ridgeback Nelson weer terug gegaan van vers vlees naar brokken. Op advies van een mede- Ridgeback eigenaar geef ik hem Red Mills Leader Supreme Large Breed. Nelson is sindsdien in top conditie en is van 54kg, wat veel te zwaar was, naar het constante gewicht van 47,5kg.

Ondanks dat hij afgelopen december 8jaar is geworden, krijg ik nog vaak de vraag: "Hij is nog jong zeker?!" Hij barst weer van de energie! Deze brokken bevatten niet alleen alle voedingsstoffen die hij nodig heeft, maar is ook veel beter te doseren waardoor je je hond perfect op gewicht kunt houden. Kortom het beste advies wat ik ooit heb gekregen!