Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Waar ben je naar op zoek?

Kennel Liebertiehof lyrisch over graanvrij voer van Go Native 

Ilona: "We blijven erbij dat alles van binnenuit komt: als de voeding niet goed is, dan kun je met de beste shampoo de vachten nog niet in goede conditie houden."

Kennel Liebertiehof bevindt zich in Veldhoven, onder de rook van Eindhoven. Liebertiehof is een bekende naam in Brabant en omstreken. Ilona: “Dat klopt. Dierenpension Liebertiehof was van mijn ouders, die het 34 jaar lang in Veldhoven hebben gerund tot eind 2010. Daarnaast zijn wij met de kennel al sinds 1971 geregistreerd bij de Raad van Beheer onder de naam ‘Liebertiehof’. 

Mijn partner Harrie en ik, Ilona, zijn al sinds 1992 actief in de wereld van hondenshows. In 2014 werden we verliefd op rasgroep 5; de Pomeranians en Samojeden. Onze kennel is kleinschalig; we fokken af en toe een nestje uit verantwoorde en geteste ouders. Daarvoor hebben we ook lijnen moeten importeren vanuit het buitenland, omdat we streven naar voor ons ideale bloedlijn en type. En niet voor niets: onze honden worden vaak uitgebracht op internationale hondenshows, waar ze de nodige aandacht krijgen. We streven er naar dat alle honden regelmatig te zien zijn. Ze krijgen allemaal de ruimte die ze verdienen: buiten de shows moeten ze gewoon hond kunnen zijn.

In de voorbereiding van de shows gaat de meeste verzorging en aandacht uit naar de vacht in topconditie te brengen, ongeacht de weersomstandigheden. Daarvoor laten we ons ondersteunen door de beste groomingproducten voor onze honden. Wel blijven we erbij dat alles van binnenuit komt: als de voeding niet goed is, dan kun je met de beste shampoo de vachten nog niet in goede conditie houden. Voor zowel de Pomeranians als Samojeden staat de voeding dan ook centraal.

Na verwijzing door een tevreden klant kwamen we in contact met Jorg van Mijnhondervoer.nl. Hij kon onze wensen vervullen met de droogvoerlijn van Go Native: graanvrij droogvoer waarbij elke variant 1 dierlijk eiwit bevat met een optimale verhouding vitamines en mineralen. Bij het merk hondenvoer dat we voorheen voerden, gaven we naast de brokken altijd nog supplementen. Specifieke supplementen voor de vacht en een supplement om de spijsvertering te ondersteunen voor een goede ontlasting. Toen we Go Native een tijdje voerden zijn we gestopt met de supplementen; het was niet meer nodig. Het voer van Go Native is gebaseerd op het oorspronkelijk dieet en heeft een formaat brok dat geschikt is voor kleine en grote honden, zo hebben we ervaren.