Waar ben je naar op zoek?

Gastro: ondersteuning van de darmen van honden

Dit product bevat 4 soorten probiotica om weer een juist evenwicht te brengen in de darmen als er sprake is van een verstoring.

€14,95

Incl. btw 21%
Op voorraad: binnen 1 werkdag bezorgd

Beschrijving

Voor een rustige spijsvertering

Soms hebben honden last van hun spijsverteringsstelsel. Om evenwicht in de darmflora van de hond te brengen biedt Canifelox Gastro uitkomst. Het is een aanvullend diervoer om dagelijks aan de hond te voeren bij zijn normale voeding. De ingrediënten ondersteunen de spijsvertering en ondersteunen zo ook een goed functionerend afweersysteem:

Yarrowia Lipolytica gist helpt in combinatie met 4 soorten probiotica (probiotische bacteriestammen) de bacteriën in de darmen van de hond zich te ontwikkelen, waardoor de goede darmflora stabiel zijn. Daardoor verbetert de opname van voedingstoffen. Ook is Canifelox Gastro uitstekend geschikt voor honden die last hebben van dunne ontlasting of om de ontlasting van de hond dikker te houden.

Mariadistel is aan het supplement toegevoegd om de levercellen te beschermen en de regeneratie te bevorderen.

Om extra calcium en magnesium te bieden aan de hond bevat Canifelox Gastro zeealgen. Algen en magnesium dragen bij aan een normale energiestofwisseling en helpen om spijsverteringsenzymen optimaal te laten functioneren.

Stinkt jouw hond uit zijn bek?

Canifelox Gastro heeft eigenschappen die de onprettige geur van de huid en een stinkende geur uit de bek van de hond neutraliseert.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks aanbevolen hoeveelheid

Lichaamsgewicht [kg] Hoeveelheid [gram]
tot 5 1
5-10 2
10-25 4
25-50 6
boven 50 8

Samenstelling & Ingrediënten

Type product: Aanvullend diervoeder voor honden

SAMENSTELLING

Yarrowia lipolytica gist, zeealgen, mariadistel. Toevoegingsmiddelen: Probiotische bacteriën (Lactobacillus acidophilus: 4b1715, Enterococcus faecium: 4b1708, Pediococcus acidolactici: 4d1712, Lactobacillus casei: 4b1892).

Analytische bestanddelen (%)

Zie tweede afbeelding
Erkenningsnummer aPL2402002p

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »