Waar ben je naar op zoek?

Hondenkoekjes, Snacks & Kauwsticks

Hondenkoekjes, Snacks & Kauwsticks

Verwen je hond dagelijks met een gezonde snack van mijnhondenvoer.nl. In ons ruime assortiment is er altijd iets te vinden wat je hond lekker vindt.

Je kunt kiezen uit de volgende varianten:

  • Dentalsticks: Deze heerlijke dental sticks zijn tarwevrij, glutenvrij en vormen de perfecte manier om te zorgen voor de dagelijkse gebitsroutine van je hond. Als plaque niet wordt verwijderd door langdurige kauwen, kan het veranderen in tandsteen. Dat veroorzaakt pijnlijk tandvlees.

  • Train me treats: Als een hond leert, vormt beloning een belangrijk onderdeel van zijn ontwikkeling. Deze traktaties stimuleren een hoge hersenfunctie door de hoge niveaus aan DHA en EPA. Deze treats zijn verkrijgbaar in de varianten kip en zalm.

  • Nutir-vigor treats : Deze beloningssnoepjes bevatten geen gluten en zijn verkrijgbaar in de varianten kip en zalm. De ene variant is speciaal samengesteld voor soepele heupen en gewrichten, de andere voor een gezonde vacht.

  • Go Native treats: Dit zijn natuurlijke graanvrije hondenkoekjes van een hele hoge kwaliteit in de varianten eend, kip, haring en zalm. Elke eiwitbron heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 10,00
Leeftijd
Dagelijkse activiteit
Dierlijke eiwitbronnen
Gewicht hond (volwassen)
Voor honden met:
Gegarandeerd
DW Zalmolie

€9,95

Zalmolie

DW

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »