Waar ben je naar op zoek?

Indoor 29/14

Leeft jouw kat met name binnenshuis? Gezellig! Een binnenkat is minder actief dan een buitenkat en dit zorgt voor een eigen energiebehoefte. CaroCroc Indoor is speciaal ontwikkeld voor de huiskat.

€29,75 €0,00 / kg

Incl. btw 21%
Op voorraad: binnen 1 werkdag bezorgd

Beschrijving

CaroCroc Indoor kent een verlaagt energiegehalte, welke de specifieke energiebehoefte van een binnenkat ondersteunt. Jouw binnenkat beweegt namelijk minder dan katten die ook buiten de deur op avontuur gaan. Om in de juiste energiebehoefte te voorzien bevatten de brokken een lager eiwit- en vetgehalte (29% eiwit en 14% vet). Deze brokken kunnen ook gegeven worden aan katten die wel graag naar buiten gaan, maar bijvoorbeeld wat te zwaar zijn. Door het verlaagde eiwit- en vetgehalte kan een optimaal gewicht worden bereikt.

CaroCroc Indoor bevat verse kip en zalmolie, wat zorgt voor een gezonde huid- en vachtconditie. Hiernaast bevatten de brokjes natuurlijke vezels, welke de vorming van haarballen verminderen. Ook zal de kat, gevoed met CaroCroc Indoor, na een toiletbezoek de kattenbak fris achterlaten. De brokken bevatten namelijk extracten van de yucca plant, welke de geur van ontlasting verminderen.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »